huskgaven.dk
  
Find ønskeseddel
Opret ønskeseddel
Gaveinspiration
Vilkår  
     

Betingelser for oprettelse og brug af HuskGaven.dk
HuskGaven.dk tilbyder dig gratis medlemsskab, hvilket giver dig adgang til at oprette og vedligeholde din egen ønskeseddel samt sende den til andre via e-mail.

Ved at tilmelde dig HuskGaven.dk accepterer du som bruger at afgive sande, korrekte og aktuelle oplysninger om dig selv. Vi forbeholder os retten til at kunne ekskludere dig uden nærmere varsel og begrundelse.

Dine personlige oplysninger
I overensstemmelse med persondataloven oplyses alle registrerede informationer på din opfordring.
Vi sletter alle informationer i det omfang, du opfordrer til det.

Ingen oplysninger herunder e-mail-adresser registreret på HuskGaven.dk, som kan tilbageføres til en konkret bruger, vil blive overdraget eller brugt af andre end ejeren af HuskGaven.dk.

Der kan eventuelt opsamles og benyttes statistiske data inden for HuskGaven.dk, således at man eksempelvis kan få vist gaveidéer baseret på køn eller alder.

Vi forbeholder os ret til at udsende mails vedrørende væsentlige ændringer på sitet eller i forbindelse med disse vilkår, ligesom du med dit medlemsskab takker ja til - løbende at modtage vores nyhedsbrev.

Bestemmelser omkring brug af e-mail-funktioner
Ved din tilmelding til HuskGaven.dk tilkendegiver du, at du ikke vil benytte vores e-mail-funktioner, tip-en-ven og metoden til at sende din ønskeseddel via e-mail til venner og familie uden forud at have opnået modtagers accept af mailen jævnfør gældende retningslinjer for uønsket post (spam).

Gavebutikker
Alle informationer under denne sektion er vejledende. 


Om HuskGaven.dk     |     Sitemap     |     FAQ     |     Vilkår     |     Kontakt