huskgaven.dk
  
Find ønskeseddel
Opret ønskeseddel
Gaveinspiration
Om HuskGaven.dk  
     

Hvad er HuskGaven.dk?
HuskGaven.dk er en online service, hvor du kan oprette og administrere din ønskeseddel på internettet.

Du kan rette, tilføje og slette ønsker løbende, ligesom du har mulighed for at sende din ønskeseddel til venner og familie via e-mail. De kan via et link se din ønskeseddel online og samtidig markere, hvis de har købt et af dine ønsker til dig, så andre der ser din ønskeseddel online ikke køber det samme. Disse informationer kan du naturligvis ikke selv se.

Vi har også en sektion med gavebutikker, hvor du kan finde de bedste gavebutikker og få inspiration til udfyldelse af ønskesedlen, eller hvad du vil give som gave.

HuskGaven.dk er ejet af Annette H Rasmussen

Hvorfor lave sådan en service?
"Skriv lige en ønskeseddel!" får man at vide hver gang, julen nærmer sig. Straks forsøger man at finde ønskesedlen fra sidste fødselsdag. Den ved man ikke lige, hvor man har gjort af, så man må i gang igen. Når man har vredet hjernen og har skrevet en ønskeseddel - og fået den sendt - finder man måske på et par ønsker mere, men så er det jo for sent at tilføje.

Vi tænkte, at det må kunne gøres smartere. Samtidig kunne vi måske også begrænse det usmarte i, at man lidt for tit får samme gave fra flere forskellige.

Med en ønskeseddel på huskgaven.dk kan du stille og roligt tilføje til din ønskeseddel. Modtagerne kan hele tiden følge med, hvis du har fundet på nye ønsker - eller hvis andre har registreret at have købt et ønske, så de ikke allesammen køber en ny kaffemaskine til dig.

Samtidig giver vi inspiration til dem der - ligesom os selv - ikke lige skriver en ønskeseddel på 5 minutter. 


Om HuskGaven.dk     |     Sitemap     |     FAQ     |     Vilkår     |     Kontakt